Regenachtige dagen zijn meestal behoorlijk saai. Maar in plaats van de hele dag naar series te kijken zijn er veel andere dingen die je kunt doen. Als je niet weet wat je moet doen, lees dan verder! We geven je een heleboel leuke suggesties voor regenachtige dagen.

Een bordspel spelen met vrienden

Het spelen van een bordspel kan erg leuk zijn. Het kan veel leuker zijn dan je denkt. Waarom speel je niet een potje Catan of Schaken? Veel bordspellen hebben ook elektronische versies die je op je telefoon of tablet kunt spelen, en hoe meer tijd je hebt, hoe meer je kunt oefenen. Zorg ervoor dat je niet moe wordt en dat de regels gemakkelijk te onthouden zijn. Als je niet weet wel spel je moet spelen bekijk hier dan eens de bordspellen top 10.

Ga winkelen

Zin om tv te kijken als het regent? Nou, waarom zou je niet gaan winkelen? Niet alleen zal het je ervan weerhouden om op de bank te zitten en naar eindeloze afleveringen van je favoriete tv-programma’s te kijken, maar het zal je ook een excuus geven om veel dingen te kopen die je normaal gesproken niet zou kopen. Denk er maar eens over na. Ben je van plan om goede boeken te kopen voor de lange wintervakantie? Wat dacht je van wat mooie kleren? Ga dan wat van die kleren kopen, die kun je nu sowieso niet meer gebruiken.

Bezoek een museum

Je houdt waarschijnlijk al van musea, dus waarom ga je er niet een bezoeken? De meeste musea zijn gratis, dus je kunt alle goede kunst zien die je hebt gemist toen het nog zonnig was. Veel musea hebben leuke exposities en zelfs speciale evenementen. Om wat verder te gaan in de spannende wereld van musea, is hier wat meer informatie over hoe je in een museum terecht kunt komen.

Bron: bordspelprijzen