4 Originele kerstgeschenken voor familie op een rij

De feestdagen staan weer voor de deur en hoewel we de kerstdagen dit jaar wellicht wat anders vieren dan afgelopen jaren, blijft de kern van de feestdagen natuurlijk onveranderd. Daar hoort bij dat je je familie op een leuke manier wilt verrassen en tegenwoordig is een vrolijke stapel pakjes onder de boom niet meer weg te denken. Of je de kerstdagen nou samen viert of apart: een mooi kerstgeschenk hoort er nog steeds bij. In dit artikel zetten we 4 leuke kerstgeschenken op een rij, waar jij je familie mee kunt verrassen! 

  1. Een mooie foto of illustratie van je familie 

Een cadeau dat ongetwijfeld nog jaren gekoesterd zal worden: een mooi afgedrukte foto of illustratie die speciaal voor jou is gemaakt, op basis van foto’s van jou en je familieleden. Niemand anders zal deze poster in huis hebben. Ideaal om cadeau te geven aan al je familieleden – opa’s, oma’s, broer, zus of ouders. Succes gegarandeerd!  

  1. Een bedrukte Dopper 

Wil jij je familie een milieubewust cadeau geven waar ze zelf nog jarenlang gebruik van kunnen maken? Denk dan eens aan een Dopper. Deze waterfles gemaakt van gerecycled materiaal is goed voor het milieu én voor je portemonnee, want je hoeft geen nieuwe flesjes meer aan te schaffen. Een dopper bedrukken is de perfecte manier om dit populaire cadeau weer origineel te maken. Denk bijvoorbeeld aan de familie- of voornaam, of een bedrijfslogo. Een gepersonaliseerde Dopper is een cadeau als geen ander! 

kerstgeschenken
  1. Een bordspel 

Zeker nu we in de decembermaand niet veel feestjes hebben om naar uit te kijken, is een bordspel een welkom cadeau. Want wie houdt er niet van een avondje Monopoly, Catan of Scrabble? Met een bordspel zit je altijd goed. Leuk voor jong en oud en uren speelplezier zijn gegarandeerd. 

  1. Bijzondere wereldbol of -kaart

Heb jij een avontuurlijke familie? Dan is dit een mooi cadeau. Als je familieleden van reizen houden en graag op vakantie gaan, dan maak je ze ongetwijfeld blij met een mooie wereldbol of -kaart, waarop ze met punaises kunnen aangeven welke landen ze al hebben bezocht. Je hebt ze in uitvoeringen van kurk, maar ook van materiaal waarbij landen kunnen worden open gekrast. Een cadeau waar de ontvanger nog jaren plezier van heeft. 

Neem de tijd voor elkaar

Tijdens de feestdagen is het vooral belangrijk de tijd te nemen voor elkaar. In een tijd waarin momenten samen schaars zijn, moeten we genieten van wat wél kan. Met een mooi cadeau laat jij aan je familie weten dat je aan ze denkt en van ze houdt en maak je er toch een bijzondere kerst van. 

Leave a Comment