Is jouw vriendin of vriend altijd aan het sporten? Of is zij of hij juist niet van de bank af te krijgen maar kan je wederhelft wel een stimulans gebruiken om actiever te worden? Koop dan bij een volgende verjaardag of feestdag een van deze 6 sportieve cadeaus om je partner te verblijden.

1. Sporthanddoek

Van sporten ga je zweten, als je het goed doet tenminste. En dat zweet moet soms even van het voorhoofd afgeveegd worden. Dat kan natuurlijk gedaan worden met een gewone handdoek, maar een sporthanddoek is kleiner en lichter, en dus praktischer. Hang ‘m om je nek of aan je rugzak, zodat hij altijd binnen handbereik is. Het leukst is om de handdoek persoonlijk te maken en te bedrukken met de naam van jouw vriend of vriendin, of een stimulerende leus.

2. Sporttas

Als je veel sport, is het fijn als je hier een speciale tas voor hebt. Dan hoef je niet steeds je werk- of schooltas leeg te gooien wanneer je naar de sportschool gaat. Verblijd je sportieve vriend of vriendin daarom met een mooie sporttas. Je kunt ook sporttassen bedrukken. Zo maak je het cadeau extra persoonlijk. 

3. Spiermassageapparaat

Na het vele bewegen, verdienen die hardwerkende spieren wel wat rust en ontspanning. Je kunt zelf in de rol van masseur kruipen, maar je kunt er ook voor kiezen je vriend of vriendin een massageapparaat of massage gun cadeau te doen. Deze kan spierpijn voorkomen, waardoor je partner dat in elk geval niet als excuus kan gebruiken om niet meer te gaan sporten…

4. Yogamatje en/of -bal

Yoga is gezond voor lijf en leden, en is echt niet alleen voor zweverige types. Onmisbaar bij het doen van de kind- en lotushouding, is een yogamat. Zo’n matje is multi-inzetbaar, want je kunt hem ook gebruiken bij andere sporten. De fitness- of yogabal is ook een attribuut dat voor genoeg oefeningen kan worden ingezet wanneer je thuis aan het sporten bent.

5. Voetbal

Een voetbal is altijd goed om in huis te hebben – om serieuze wedstrijden mee te spelen, of om gewoon samen een balletje te trappen in het park. En gebruikt je vriend of vriendin de bal uiteindelijk niet, dan zal hij vast wel eens van pas komen op een familieweekendje. Zorgen dat je de voetbal gemakkelijk kunt onderscheiden van andermans ballen? Overweeg dan om sportartikelen te laten bedrukken.

6. Activity tracker/stappenteller

Als je vriend of vriendin actief sport, dan vindt hij of zij het vast leuk om zijn of haar voortgang bij te houden en te zien hoeveel kilometer er precies is afgelegd of hoeveel calorieën er zijn verbrand. Dat en nog veel meer kan met een activity tracker of stappenteller: een sportieve gadget en musthave voor elke sportieveling.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *