Wanneer men spreekt over een lakstempel, heeft men het over een stempel die al eeuwen wordt gebruikt. Voorheen werd de stempel gebruikt om een echtheidskenmerk ergens aan te geven, iedere stempel was met de hand gemaakt. Uit een stuk metaal werd een vorm gehakt, hierdoor was iedere stempel uniek en was het snel te achterhalen van wie de brief afkomstig was. Natuurlijk waren de stempels niet zo verfijnd als ze nu zijn, vaak was het een ruw stuk metaal of klei waar het logo bijvoorbeeld in geëtst was. Vandaag de dag worden de zegels van lak niet meer gebruikt om te verzegelen.

Als authentiek kenmerk

Zegels op brieven worden over het algemeen niet meer gebruikt, toch kan een lakstempel een authentiek kenmerk geven aan je papier. Voordeel is ook tegenwoordig de stempels zeer gedetailleerd kunnen worden gemaakt, op de website van stempelaar.nl zie je de verschillende mogelijkheden met de stempels. Verschillende teksten en afbeeldingen zijn mogelijk, zelfs wanneer je alleen een letter op de stempel wilt is dit geen probleem. Wil je een unieke stempel, die ontworpen moet worden dan kun je ook bij het bedrijf terecht. In principe zijn er vele mogelijkheden op het gebied van lakstempels.

Stempel van hoge kwaliteit

Gebruik je een lakstempel als notaris of bekleed je een andere officiële functie, dan kun je niet om een professionele stempel heen. Naast de uitvoering van de stempel, moet deze natuurlijk ook goed te lezen zijn. De meeste stempels zijn dit namelijk niet, maar met een stempel van de website makelaar.nl heb je een haarscherpe stempel. Heb je als notaris een eigen kenmerk, dan kan dit meegenomen worden bij het ontwerp van de stempel. Voor verschillende afdrukken op papier, enveloppen of andere documenten kun je de stempel gebruiken. Kijk snel op de website en bestel je nieuwe professionele stempel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *