Cadeau dilemma

We kennen het allemaal wel, je hebt binnenkort een feestje, maar je hebt geen idee wat voor cadeau je moet halen. Waar zou je in godsnaam inspiratie uit moeten halen? Deze zogenoemde dilemma komt vaker voor dan dat we er eigenlijk bij stil staan. Is een geliefde van je binnenkort jarig? Of heb je wat anders te vieren? Maar heb je geen idee wat je als geschenk aan diegene zou moeten geven? Lees dan snel verder voor een paar tips!

Speciaal en uniek


Nou is het best lastig om een bepaald soort cadeau te benoemen die voor iedereen aan te raden is. Dit komt mede door het feit dat er verschillende meningen, smaken, wensen en behoeftes bestaan. Het aanbevelen van een lekker geurtje is daarom nogal moeilijk. De eerste tip voor het ideale geschenk is een zelfgemaakte cadeau. Dit kan best vaag klinken, maar is eigenlijk simpeler dan je denkt. Hierbij is het van belang dat je de eigenschappen van de desbetreffende persoon weet te achterhalen, om zo een passende cadeau te maken. Een leuk voorbeeld hiervan is een potje vullen met opgevouwen briefjes die antwoord geven op de stelling: ‘50 reasons why I love you.’  Dit is een van de vele simpele voorbeelden van een persoonlijke en vooral unieke geschenk!

Chocolate-fever 

Ben je toch niet zo creatief ingesteld? Of ken je de desbetreffende persoon eigenlijk niet zo goed genoeg om een persoonlijke cadeau te maken? Dan is het geven van een chocolade felicitatie dé oplossing! Het makkelijke hieraan is dat er veel soorten en smaken verkrijgbaar zijn, dus zo zit er wel voor een ieder wat lekkers tussen. Hiernaast komt er tijdens het eten van chocolade het stofje endorfine in je hersenen vrij. Dit stofje kan ervoor zorgen dat je er een vrolijk en gelukkig gevoel van kan krijgen. Chocolade is dus niet alleen lekker om van te cheaten, maar het kan ook nog eens een positieve invloed hebben op je mentale gesteldheid. Genoeg redenen dus voor het aanschaffen van een chocolade felicitatie!

Cliché, maar verstandig

Wat nou als je geen persoonlijke geschenk kan maken en je ook nog eens niet zeker weet of de desbetreffende persoon nou wel chocolade lust? Dan is een cadeau kaart misschien wel cliché, maar zeker wel een slimme keuze. Met een cadeaukaart weet je zeker dat de persoon iets koopt waar hij/zij wat aan heeft. Vind je het dan nog moeilijk om een keuze te maken wat betreft de winkel? Dan kan je altijd nog voor een cadeaubon als de fashioncheck kiezen. Deze cadeaukaart kun je in meerdere winkels gebruiken.