Dolly Bakfiets

Iedereen in Nederland kent wel een fiets, maar ben jij al bekend met een Dolly Bakfiets? De bakfiets wordt helemaal ontwikkeld en gemaakt in Nederland. Een bakfiets zorgt voor meer vrijheid door middel van een grote bak voorop de fiets zodat je bijvoorbeeld: makkelijk boodschappen kan doen, kinderen vervoeren of woon werk verkeer kan verrichten. 

De voordelen

Omdat De Dolly Bakfiets veel grote ladingen kan tillen is het wel handig om een duwtje in de rug te krijgen als het erg zwaar is. Daarom is de bakfiets voorzien van een elektrische motor van het merk Bafang. Door Middel van deze elektrische motor die in veel elektrische fietsen wordt gebruikt en de krachtigste motor op de hele markt is kom je met gemak een heuvel op. 

Bakfiets

Veilig 

Omdat de lading vaak groter is en je met een hogere snelheid kan fietsen door middel van de elektrische motor is de remweg van de Dolly Bakfiets langer dan gebruikelijk. Om dit te compenseren wordt er gebruik gemaakt van sterke hydraulische schijfremmen, deze remmen remmen het beste. Hierdoor blijft de bakfiets veilig om te rijden ongezien de snelheid en lading. Omdat je de bakfiets maar 1 keer koopt is er nergens op bezuinigd en leveren ze ook nog eens service aan huis voor het geval dat er bijvoorbeeld iets mis is met je bakfiets. 

Heb jij nou interesse of ben je in de markt voor een bakfiets? Neem dan eens een kijkje bij bijvoorbeeld dolly-bakfiets.nl 

Fiets