Dé make-up trends van dit voorjaar

2020 is alweer een tijdje bezig, maar misschien heb je het gemist: dé make-up trends van dit voorjaar. Daarom hebben wij de leukste om uit te proberen voor je in een lijstje gezet. Wil je niet alleen op de hoogte blijven van de laatste make up trends, maar ze ook als een professional kunnen uitvoeren? Volg dan bijvoorbeeld een microblading training! Deze training speelt helemaal in op de blijvende volle wenkbrauwentrend.

De ‘geen make-up’ look

Wie wilt er nu niet altijd uitzien alsof je flawless uit bed bent gestapt? Deze make-up trend heeft dit goed begrepen. De kunst hierbij is om heel weinig tot geen oog en lip make-up te gebruiken en een foundation te kiezen die zorgt voor een dewy effect op je huid. Opvallend is dat de modellen op de catwalk zelfs geen blush op leken te hebben.

Eyeliner uit de jaren 70

Niet alleen meubels uit de jaren 70 zijn helemaal hot. Alles wat retro is wordt uitgeprobeerd. Zo ook de eyeliner uit de jaren 70. Voor Amy Winehouse was dit altijd haar signature look. Een mooie dik aangezette cateye. Makkelijke van deze make-up: schiet je een stukje uit met je eyeliner? Dan maak je gewoon de lijn nog iets dikker.

Neon op je ogen

Neon maakt vaak een comeback, maar dit keer niet alleen in kleding. Neon mag nu ook op je ogen! Lekker voor in de zomer op de festivals. Lijkt de volledige neon eyeshadow look je iets te heftig? Probeer het dan eerst eens door alleen de binnenkant van je ooghoeken te kleuren.

Neon eyeliner

Ga voor de volle trend-combo met neon eyeliner. Ook deze mag lekker dik, maar dan dus in een felle kleur. Maak het helemaal af met een neon oogschaduw in een andere kleur. Combineer bijvoorbeeld oranje en groen. Succes gegarandeerd!

Lipgloss

Lipgloss is weer terug van weggeweest. Heel lang waren matte lippen de trend, maar voor het voorjaar zijn natte lippen het helemaal. Deze worden dan ook wel de ‘wetlook lips’ genoemd. Zeg maar dag tegen uitgedroogde lippen!

Zwevende eyeliner

Nog zo’n toffe festival proof trend! Dit is wel eentje voor gevorderden. Je maakt de lijn namelijk niet op de rand van je ooglid, maar een klein stukje of zelfs ver erboven. Maar de moeite zeker waard. Om er echt van te maken kun je leuke vormen tekenen in je zwevende eyeliner, zoals de top van wolkjes of vleugels. Laat ons weten welke trend volgens jou een blijvertje is!