De ultieme gids voor het kopen van LED-stripverlichting.

LED strips worden steeds populairder voor thuisverlichting. Meer dan waarschijnlijk heb je het argument gehoord voor LED’s in plaats van gloeilampen en zelfs halogeenlampen: ze zijn efficiënter, helderder, gaan langer mee, ze produceren niet veel warmte, ze zijn gemakkelijk te regelen en te programmeren. de lijst gaat maar door. LED’s worden geleverd in extreem compacte verpakkingen die duurzaam en schokbestendig zijn, waardoor ze op verschillende manieren kunnen worden gebruikt.

Een steeds populairdere manier is in LED-stripverlichting . Lineaire (strip)verlichting is erg populair geworden en wordt een betaalbare optie voor zowel commerciële als residentiële verlichtingstoepassingen. Het kopen van LED-stripverlichting lijkt misschien relatief eenvoudig, maar er zijn veel dingen waarmee je rekening moet houden om ervoor te zorgen dat je het juiste type licht voor jouw behoeften krijgt. Volg dit bericht terwijl we de belangrijke factoren voor led-stripverlichting doornemen en onze volledige reeks LED strips doornemen.

LED’s/lengte

Bij het kopen van LED strips van INTOLED is het belangrijk om te kijken naar het aantal leds per lengte. Voor een helderdere output en een hogere lichtkwaliteit moet je op zoek gaan naar de striplampen met het hoogste aantal LED’s per voet. Als LED’s te ver uit elkaar over de strips worden geplaatst, kunnen ze vlekkerige verlichting produceren in plaats van een schone, constante lichtlijn. Het kan verwarrend zijn omdat fabrikanten verschillende meeteenheden gebruiken om dit te adverteren. Mijn aanbeveling zou zijn om je aan een bepaalde meting te houden en vervolgens alle andere metingen om te rekenen om te zien welke strips de meeste LED’s hebben per ingestelde meeteenheid. Houd er rekening mee dat dit niet de enige factor is bij het bepalen van helderheid en lichtkwaliteit.

Soorten LED strips

De   categorie LED strips is een brede categorie die alle verschillende soorten LED-strips omvat. Afhankelijk van hoe u de LED-strips wilt gebruiken, heb je het ene type boven het andere nodig. IP65 LED-flexstrips zijn bijvoorbeeld beter geschikt voor buiten- en natte ruimtes omdat ze een beschermende bekleding hebben waardoor ze waterdicht zijn. Hieronder vindt u slechts een korte beschrijving van elk soort LED-striplicht, deze gids zal er later meer op ingaan, aangezien er meerdere soorten strips in sommige van deze categorieën zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *