Kerstpakketten 2020

Het is een vreemd jaar. We gaan dit jaar voor altijd onthouden door de pandemie en alle andere dingen die er zijn gebeurd. Daarom kun je maar beter zorgen dat je een goed kerstpakket hebt voor je medewerkers als ze er nog zijn aan het einde van het jaar. Elk jaar zijn er weer trends om te volgen. Dit zijn de trends van kerstpakketten in 2020

Stel ze samen

Duurzame kerstpakketten

Kerstpakketten heb je in alle vormen en maten. Voedsel en drank maar ook rituals pakketten, toffe gadgets of andere cadeaus. En al die kerstpakketten kunnen ook duurzaam zijn. Hoe dan?

Je kiest een leverancier die voor elk kerstpakket een deel van het geld wegzet voor duurzame projecten. Je kunt ook kiezen voor een bedrijf dat alleen duurzame producten en materialen gebruikt voor het pakket. Wat de inhoud van het pakket ook is: dit jaar gaan we voor de duurzame optie!

Verschillende prijsklasse

Zelf een cadeau kiezen

Een andere optie die steeds populairder wordt is het zelfgekozen kerstpakket. Dit is een optie die al enige jaren bestaat maar nu echt in populariteit aan het winnen is. Het werkt zo: je geeft als je medewerkers een cadeaukaart met een speciale code erop. Op die kaart staat een website. Die website is een speciale webshop met allerlei producten die de werknemers kunnen kiezen. Sommige zijn gerelateerd aan kerst, andere niet. Dat is maar net wat zij leuk vinden. Het aantal punten bepaal jij. Elk cadeau kost een aantal punten. Soms kunnen ze twee of zelfs meer cadeaus kiezen van hun punten.