Een paar maanden geleden had ik de behoefte om te stappen met roken. Ik merkte dat mijn gezondheid achteruit aan het gaan was en dat ik vaak last had van een lelijke hoest. Inspanningen werden moeilijker en ik wist dat ik gewoon moest stoppen met roken. Ik had al een aantal pogingen gedaan, maar niets leek te helpen. Gelukkig raadde een vriendin mij de E-sigaret te kopen van Smokesmarter aan. Ze vertelde mij hoe zij zonder veel moeite gestopt was met roken met behulp van de e-sigaret. Ik geloofde er eerst niet al te veel in, maar ik moet zeggen dat ik positief verrast was. Er waren zoveel heerlijke smaakjes dat ik die sigaret al snel vergeten was. Ondertussen ben ik al meer dan 5 maanden gestopt.

 Oneindig veel keuze

Smokesmarter was een goede keuze, want ik was ontzettend blij met de hulp die ik er gekregen heb als startende vaper. Nog een positief punt is de keuze aan smaakjes die Smokesmarter aanbiedt. De smaakjes zijn kwaliteitsvol en lekker. Er is zo veel keuze dat het soms zelfs moeilijk wordt om te beslissen welke smaak je de volgende keer ga nemen, maar dat wil ook zeggen dat het vapen in tegenstelling tot sigaretten nooit verveeld!