Wat fijn dat de horeca weer op gang komt. Het zonnetje schijnt. De terrasjes lopen vol. Maar niet alleen de terrasjes, ook kan er weer een filmpje gepakt worden. Sportkantines weer open om voor na het sporten een gezonde shake te drinken. Wil je een gokje wagen mag je ook weer het casino in. Of naar een voorstelling in het theater. Haal je mooie kleding maar weer uit de kast en maak er een gezellige avond van. Wat ik misschien wel zou doen voor ik ergens heen ga is jezelf even testen. Dus een sneltest corona kopen. Even wachten. Negatief? Ga genieten van een heerlijke avond.

Kwalitatieve mondkapjes

Dat de mondkapjes nog even blijven dat wisten we wel. In publieke ruimtes is dat standaard geworden. De vraag naar kwalitatieve mondkapjes wordt steeds groter en groter. Ook onder (top) sporters is de vraag groot. Maar wat is nu precies een geschikt mondkapje die jij als (duur) sporter het beste kunt gebruiken? Op https://www.mondkapjes.nl/nl vind je een ruim assortimen aan mondkapjes.

Mondkapjes voor je veiligheid

Het dragen van mondkapjes op de werkvloer is niet verplicht maar kan wel bijdragen aan meer veiligheid voor je klanten of gasten. Er zijn daarom diverse horecazaken die gebruik maken van mondkapjes. Bijvoorbeeld voor koks in de keuken of bedieningsmedewerkers en barpersoneel. Ga je mondkapjes bestellen? Laat je dan ook informeren over nog meer beschermingsmiddelen en hoe of waarvoor je die kunt gebruiken.

Mondkapjes voor volledige bescherming.

FFP2 stofmaskers bieden tot tien keer de Wettelijk Nederlandse Grenswaarde (WNG). Werk je met schadelijk stofffen? Dan adviseer ik je het FFP2 stof mondkapje. Hierbij beschermt het onder andere tegen giftige deeltjes en griepvirussen Twijfel je tussen een FFP2 of FFP1 stofmasker? Kies dan FFP2 stofmasker om je veiligheid te garanderen. Een ffp2 masker van Nobraa.com biedt je de volledige bescherming. Komt je er niet uit? Ga naar Nobraa.com voor alle informatie.

Wekelijks twee porties vette vis verlengt leven

Zorgverzekeraars vergelijken

clotrimazol

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *