In dorpen zie je steeds meer mensen die genieten van hun tuin. Tijdens de lockdown was dat natuurlijk ideaal, want je kon toch nog lekker buiten zijn ondanks dat we nergens heen konden en mochten. Die frisse neus deed iedereen natuurlijk goed en je had niet altijd heel veel zin om te gaan wandelen of iets. Maar we kwamen toen ook meer tot het besef dat niet iedereen een tuin heeft. Maar dat hoeven we helemaal niet zo depressief te maken natuurlijk. Want ook dan heb je vaak een balkonnetje of wel een plekje waar je van de frisse buiten lucht kan genieten.

 

Jouw balkon optimaal gebruiken

Een balkon is ideaal natuurlijk, je kan er lekker zitten en je hebt dan ook gelijk een lekker uitzicht natuurlijk. En dan wil je wel een plekje maken dat je er lekker kan zitten en genieten van de omgeving. Een mooie balkonset komt daar goed van pas. En misschien is jouw balkon wel groot genoeg voor een relax tuinstoel, zodat je in de zomer lekker in de avond kan genieten van de frisse en fijne buitenlucht. Een klein zit hoekje is gemakkelijk gemaakt en dan kan je er alleen zitten of met wat familie of vrienden en dan genieten van jouw mooie uitzicht.

 

Niet veel geld voor een zitplekje?

We kunnen natuurlijk niet bij elkaar in de portomonnee kijken en bepalen of iemand wel geld heeft voor een hele nieuwe tuinset. Daarom kan het ook zo zijn dat je hele mooie, en goedekopere, alternatieve kan vinden om een fijn zitplekje te maken op jouw balkon. Met bijvoorbeeld pallets die je opstappelt kan je een leuk bankje maken. Het enige wat je er dan nog bij moet halen zijn een paar leuke kussens die je erop kan leggen waar je dan op kan zitten. 

En wil je het helemaal knus maken, dan leg je een hoop kussens neer waar je op kan liggen of op kan zitten waar je dan lekker tot rust kan komen. Het is dan wel zo, dat het laag is. En dat is niet voor iedereen fijn natuurlijk. Maar het is wel mogelijk. Je moet alleen even goed kijken wat voor jou fijn is. Want wil je echt een fijn zitplekje om te zitten en te genieten van het uitzicht, of een ultiem relax hoekje waar je lekker in kan gaan kruipen om tot rust te komen en waar je voorlopig niet uit hoeft op te staan?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *