go pro case

De trotse eigenaren van een Go Pro zijn buitengewoon zuinig op de camera. En terecht. En dus beschikken ze allemaal over een Go Pro case om de camera steeds goed op te kunnen bergen. Behalve een Go Pro case zijn er meer accessoires beschikbaar voor zeker de Go Pro Hero 8 Black. Deze uitvoering kwam in oktober vorig jaar op de markt. Het beeldscherm is 2 inch en de afmetingen zijn 66 x 49 x 24 millimeter.

Accessoire

Ideaal, een opbergtas voor de Go Pro met alle benodigde accessoires

Wie verstandig is, die kiest voor de opbergtas met accessoires. Dan ben je in feite in een keer klaar. Je raakt niets kwijt en hebt zo steeds alles bij de hand om snel met je Go Pro aan de slag te kunnen. De opbergtassen heb je in kleine, middelgrote en in grote uitvoeringen. Kijken we naar de inhoud van de grote opbergtas met accessoires, dan zien we onder andere een uitschuifbare borstband, een draagbare monopod, een knijpklem voor flexibel gebruik, een fietshouder en schroeven en adapters.

Bescherming

Zo raak je de onmisbare accessoires niet zo snel meer kwijt

Zo heb en houd je steeds alles bij de hand en zwerven de verschillende accessoires niet door heel het huis of heel je kamer. Uiteraard biedt de tas de nodig stevigheid. De tas beschikt over een rits en een handvat. Uiteraard kan het zo zijn dat je alles al in huis hebt gehaald. Dan is het goed te weten dat je de opbergtas ook gewoon los kunt kopen.