Goedkope fietsen zijn de moeite waard

Je zou denken dat goedkope fietsen van slechte kwaliteit zijn. Dat dát de reden is dat ze goedkoop zijn. Maar dat hoeft helemaal niet. Er is namelijk een online fietsenwinkel die vooral wil dat mensen op de fiets stappen. Maar omdat fietsen over het algemeen nogal duur zijn, is dat voor veel mensen een drempel. Een (kleine) selectie van goedkope fietsen aanbieden is dan de oplossing. Je kunt er dan lekker op uit, je krijgt de smaak van het fietsen (weer) te passen en je geniet van het buiten zijn. Ook, of misschien wel juist, in de herfst.

Veel fietsplezier, ook op goedkope fietsen

De fietsen die deze online winkel in het assortiment heeft, zijn misschien goedkoop, maar ze zijn zeker de moeite waard. Zowel de materialen als het uiterlijk zijn van hoogwaardige kwaliteit. De fietsen uit de goedkope fietsen selectie hebben een wielmaat van 28 inch. Dat wil zeggen dat ze geschikt zijn voor mensen vanaf 1,50 meter. Dat is goed nieuws, want ook jouw brugpieper kan dan op een goedkope fiets naar school.

Goedkope fietsen

De gebruikte materialen voor de frames zijn vooral staal en aluminium. Staal is wat zwaarder en steviger. Aluminium heeft als grootste voordeel dat het licht is én niet roest. Deze fietsen zet je dus gemakkelijk op de fietsendrager achter je auto en zelfs in ons Nederlandse klimaat zullen ze niet roesten. Ideaal dus!

Fietsen in de herfst, wie doet dat nu?

Ja. Ik dus. Want in de zomer is het me al snel te warm op de fiets en in de herfst vind ik de natuur het mooist. Er is zoveel te zien! De bladeren verkleuren en vallen, de vogels trekken weer naar het zuiden en de heide kleurt. Oké, af en toe krijg ik een flinke regenbui op mijn hoofd. Dat neem ik dan maar voor lief. Die regenbuien overkomen me trouwens net zo goed in de lente. Als de natuur net weer begint te ontluiken. Ook een mooi jaargetijde!

Op de fiets naar school of je werk

Om je hoofd lekker leeg te maken of in gedachten gesprekken of toetsen nog even door te nemen is het heerlijk om op de fiets te stappen. Naar je werk of naar school. Soms heb je even pech en kom je doorweekt aan. Maar daar kun je je op kleden. Je hoeft je, met alle apps die er tegenwoordig zijn, niet meer te laten verrassen door het weer.