Smokey

Een kleine groep Nederlanders trotseert de alsmaar stijgende prijzen van rookwaren en blijft sigaretten, shag, sigaren en een pijp roken. Zij hebben het niet gemakkelijk, want ook het aantal plaatsen waar een sigaret mag worden opgestoken wordt steeds kleiner. Een groot deel van de samenleving is inmiddels van mening dat roken asociaal is. Er is dus grote druk om over te stappen naar een alternatief, zoals de E-sigaret. De grootste elektronische E-sigarettenwinkel richt zich daarom op verstokte rokers en probeert hen over te halen om de E-sigaret te gebruiken. Roken van de E-sigaret is minder kostbaar dan tabak en beter voor de gezondheid.

e-Sigaret Ice Mango

Goedkoopste grootste elektronische E-sigarettenwinkel

De grootste elektronische E-sigarettenwinkel spant zich in om rokers aan de E-sigaret te krijgen met het doel hen volledig van het roken af te krijgen. Maar E-smoker is ook gewoon een webshop voor goedkope producten, al moet je er wel een beetje de weg leren vinden. Want vanwege wettelijke beperkingen mag er maar heel summier productinformatie worden gegeven. Ook afbeeldingen van de producten zijn niet overal toegestaan. Ter compensatie presenteert de grootste elektronische E-sigarettenwinkel zich als de goedkoopste in zijn soort. Daar wordt ook naar gehandeld. Als je een product op een andere site voor een lagere prijs ziet zal E-smoker zijn prijs aanpassen.

E smoker

Grootste assortiment

Ook wie wil overstappen van tabak naar een E-sigaret en niet van plan is om te stoppen met roken zit bij de grootste elektronische E-sigarettenwinkel op de juiste plek. Nergens anders in Nederland is een webshop te vinden met zo’n groot assortiment. Als je gebruik maakt van de keuzehulp lukt het al de eerste keer om geschikte producten te vinden. Na verloop van tijd leer je vanzelf wel welke producten bij jou passen en welke niet. En als het niet lukt met de E-sigaret kun je nog altijd weer terug gaan naar gewone sigaretten of shag.