Met name wanneer je oud word zul je merken dat er meer klachten komen. Slecht zien of wellicht het gehoor wat achteruit gaat. Je zult het vast wel herkennen dat de dagelijkse gang van zaken niet meer gaat zoals normaal. Zo heb je onder andere de mogelijkheid om gebruik te maken van een daisyspeler. Hiermee kun jij alsnog de boeken of krant beluisteren zonder problemen. Het ideale hiervan is dat het vrij eenvoudig te bestellen is via het internet. Voor een vaste lage prijs is het mogelijk om dit te verkrijgen bij Worldwidevision.nl!

Zicht verminderd maar toch blijven “lezen”?

Zelf weet ik als geen ander dat het ouder worden niet zomaar gebeurt. Althans, ik heb er behoorlijk veel last van. Mijn zichtvlak is enorm verminderd en dan heb ik het nog niet gehad over het gehoor. Wat dat betreft hoor ik nog wel redelijk, maar mijn zicht is praktisch niks en dat stoort. Aangezien ik maar al te graag wilde blijven lezen ben ik op het internet gaan zoeken naar een geschikte oplossing. Dit leidde mij vrijwel direct naar de daisyspeler.

Hier heb ik dan ook deze speler besteld en die werd nog geen dag later al bezorgd! Mijn kinderen hebben de boeken geïnstalleerd zodat ik heerlijk weer kan luisteren naar mijn mooie boeken! Neem zelf ook eens een kijkje op deze website aangezien zij veel meer hebben voor jou!