de laminaat expert

Verwachten jullie binnenkort een nieuwe spruit? Dan is het misschien al hoog tijd om eens na te denken over de babykamer. De babykamer inrichten is voor zowel mama als papa vaak een ontzettend leuke maar ook lastige klus. Want hoe zorg je er nou voor dat jullie kindje de mooiste babykamer heeft van iedereen? Die kamer voor jullie creëren dat kunnen we helaas niet maar we kunnen jullie wel een paar waardevolle tips geven.

Hoe de basis neutraal

Ouders denken vaak dat ze van top tot teen moeten uitpakken met een roze of een blauwe kleur. Wees gerust, dit hoeft zeker niet! Juist de basic kleuren zien we steeds vaker terug in de babykamer en ook neutrale kleuren zoals wit, grijs of beige passen prima in deze kamer thuis. Het mooie van deze kleuren is dat je ze (bijna) overal mee kunt combineren. Als de basis is gelegd kan je vanaf daar nog alle kanten op en het zelf op een later moment nog aanpassen als dat wenselijk is. Schilder daarom minimaal 2 muren van de ruimtes in een neutrale kleur en zorg voor een neutrale vloer. Een materiaal wat goed samen gaat met een babykamer is laminaat omdat deze vloer ontzettend gebruiks- en onderhoudsvriendelijk is. Weten jullie niet precies welke vloer geschikt is voor in jullie babykamer? Bij de www.de-laminaatexpert.nl/ kun je altijd terecht voor vrijblijvend advies.

Fleur de boel op met meubels en accessoires

Is de basis eenmaal gelegd? Dan kunnen jullie natuurlijk flink gaan uitpakken met meubels en accessoires. Een babybedje kan uiteraard niet missen maar ook een verschoningsgedeelte en een kledingkast zijn van harte welkom in deze kamer. Daarnaast doen schilderijen met bijvoorbeeld dieren het ook ontzettend goed in deze kamer. Een leuke lamp is natuurlijk ook wel handig en misschien nog een stoel of bankje waar je heerlijk kan tutten met jullie kleine aanwinst. Wat betreft de kleuren, kies twee of drie kleuren uit die goed bij elkaar matchen. Zo zijn geel, groen en blauw bijvoorbeeld leuke kleurcombinaties maar ook lichtblauw en donkerblauw doen het heel goed samen. Door deze kleuren te verwerken in je meubels en accessoires komt jullie babykamer echt tot leven. Een speelplek of speelhoek voor de kleine uk is natuurlijk ook meer dan welkom al kunnen jullie daar uiteraard ook nog even mee wachten tot de kleine er echt is.

Heb jij nog meer ideeën voor de babykamer of heb jij het helemaal anders aangepakt? We zijn uiteraard ook ontzettend benieuwd naar jullie verhalen dus deel ze graag met ons.