Sporten

Al een flink aantal maanden ben ik aan de slag met een personal trainer Rotterdam. Dit kwam ik online tegen en ik vond dat het tijd was om echt wat te gaan doen. Je kent het misschien wel, niet helemaal tevreden met je lichaam, maar ook geen tijd vrij willen maken om hiermee aan de slag te gaan. Zo kon ik maanden mijzelf ontlopen, dus bijvoorbeeld niet echt in de spiegel kijken, geen kleding kopen. Allemaal om de confrontatie niet aan te gaan. Ik merkte dat ik ook onzeker werd ten opzichte van mijn partner. Niet dat het een probleem was, totaal niet, maar als je merkt dat je niet lekker in je vel zit, dan zie je dat dit op alle aspecten in je leven invloed heeft. Toen ik merkte dat mijn conditie echt flink achteruit was gedaan, besloot ik echt de stap te zetten.

Personal trainer Rotterdam

De personal trainer was meteen wat ik nodig had. Met een uitgebreide meting en behandelplan kon ik samen met de trainer bepaalde doelen stellen. Er werd gekeken naar het lichaam, uiteraard, maar wat ik er zo bijzonder aan vind is dat het ook een groot deel gaat om de mentale kracht. Wie ben je wanneer je je niet fijn voelt, en wie kan je zijn, wanneer je je goed voelt? In het proces merkte ik dat ik me ook ergens achter verschuilde. Alsof ik het echt niet aan wilde gaan. Gek eigenlijk he, want hoe fijn is het om je altijd goed te voelen. Dit wil toch iedereen? Tijdens het sporten merkte ik al hoe veel beter ik mij voelde. Het is nu echt een heerlijk gevoel om te merken dat jij dit met je lichaam kan, en dat dit resultaten heeft.

Personal trainer

Meer weten? Ga naar de website voor meer informatie

Uiteraard wil ik dit aanraden bij mensen die ook net even dat duwtje in de rug nodig hebben. Ik wil je zeggen, probeer het, want het is een heerlijk en goed gevoel. Echt aan de slag met jezelf, op allerlei niveaus.