Inspirerende ideeën voor een onvergetelijke kerst

Het jaar is weer voorbij en dit was een jaar om nooit meer te vergeten. Wat jouw (zakelijke) relaties ook niet gaan vergeten, is het kerstgeschenk dat jij dit jaar hebt gegeven. Laat ons je inspireren hoe jij ervoor kunt zorgen dat je het beste kerstgeschenk weggeeft aan zakelijke relaties.

Eigenschappen succesvol kerstgeschenk

Hoe zorg je ervoor dat je met jouw kerstgeschenken een positieve en memorabele associatie schept bij je zakelijke relaties. Kerstgeschenken personeel kunnen onvergetelijk worden door een aantal factoren. Dit is te bereiken en hiervoor moet je kerstgeschenk aan de volgende eigenschappen voldoen:

Originaliteit

Een kerstgeschenk wordt memorabel wanneer deze opvalt tussen de andere kerstgeschenken. Zorg er dus voor dat je een origineel geschenk weggeeft aan zakelijke relaties.

Persoonlijk

Met een persoonlijke boodschap, die aan het geschenk vast zit of in het geschenk verstopt zit, vergroot je de waarde van je geschenk aanzienlijk. Jouw geschenk en bedrijfsnaam wordt hierdoor een stuk beter onthouden!

Aantrekkelijk

Geef je kerstgeschenk een aantrekkelijk uiterlijk. Laat het geschenk bedrukken aan de buitenkant met jouw logo gehuld in prachtige kerstsferen. Het oog wil ook wat!

Kerstgeschenken voor zakelijke relaties

Je hoeft voor een geschenk, dat de bovengenoemde eigenschappen heeft, gelukkig niet zelf te knutselen. Dit wordt voor je gedaan. Je bestelt je kerstgeschenken namelijk gewoon online en stuurt jouw logo en wensen mee. De rest wordt volledig voor jou geregeld. Makkelijker wordt het niet!

Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor een klein zakelijk presentje zoals je hiernaast op de foto ziet. Een mooi bedrukt blikje gevuld met heerlijke Santa’s Choice Thee. Het blik ziet er aantrekkelijk uit en is voorzien van jouw logo. De kracht van een blik is bovendien dat het opnieuw gevuld kan worden en jouw blik en naam dus lange tijd in beeld blijft.

Leave a Comment