Kijk uit naar leuke dingen!

De donkere dagen staan weer voor de deur. Wat zeg ik? We zijn er helaas alweer aan begonnen. Hoe graag je het daglicht ook bij je wilt houden, je zult er toch elke winter weer aan moeten geloven. Dat is jammer. Inmiddels begint het nu al rond half zes donker te worden en dat wordt alleen nog maar vroeger. Toch zijn er wel leuke dingen om naar uit te kijken.

Waar kun je naar uit kijken?

Natuurlijk is dat voor iedereen verschillend maar ik vind het altijd leuk om het thuis lekker knus en gezellig te maken. Hiervoor kan je gebruik maken van verschillende dingen. Zelf steek ik graag kaarsen aan maar vind ik het ook belangrijk dat er genoeg licht is in huis. Afgelopen zomer heb ik een aantal nieuwe spots gemonteerd (opbouwspots zwart voor de mensen die het graag willen weten). Het geeft je huis net weer een andere uitstraling en zorgt ook voor een fijne warme sfeer. Wat sommige mensen namelijk niet weten is dat je deze spots ook kunt dimmen. Zo kun je het bijvoorbeeld tijdens het kijken van een film nog sfeervoller maken. Zelf heb ik dit keer voor opbouwspots gekozen om de uitstraling. Weet je niet hoe ze er uit zien? Dan zou ik snel even een kijkje nemen op internet.

Naast dat je het thuis gezellig kan maken komen ook de feestdagen er weer aan. Nog iets waar ik naar uit kijk.

En last but not least: Het lijkt zo veel rustiger overal waar je komt. Ok, overal is een beetje overdreven maar in de natuurgebieden zijn er gewoon veel minder mensen te vinden. Iets waar ik echt naar uit kan kijken. Denk bijvoorbeeld eens aan het strand in de zomer (bomvol en druk) en in de winter (bijna leeg op een paar wandelaars na). Daar kan ik echt van genieten. Dan bij thuiskomst nog een lekkere chocolademelk met slagroom en mijn dag is compleet.

Helaas

Helaas zijn er ook veel dingen waar ik tegen op zie. Daar mee bedoel ik de kou, weinig zonlicht en (waarschijnlijk) ziek worden. Ik probeer me er zo min mogelijk aan te storen maar in januari heb ik er toch meestal wel een beetje de pest in. Daarom probeer ik elk jaar rond die tijd even op vakantie te gaan naar de zon. Tot nu toe is mij dat erg goed bevallen. Nadat ik een paar zonnestralen heb meegepakt, kan ik er dan weer een tijdje tegen aan!