Kleren maken de man, lingerie maakt de vrouw. Een waar gezegde als je het mij vraagt. Een goed geklede man is leuk om te zien. Doet hij die kleding uit dan vind ik dat er een goede onderbroek onder moet zitten. En niet veel meer dan dat. Gaat een vrouw uit de kleren dan vind ik het zelf het mooiste als zij daar sexy dames lingerie onder draagt.

Lingerie dragen, een boost voor je zelfvertrouwen

Het dragen van sexy lingerie, ook wel erotisch ondergoed voor dames genoemd kan het zelfvertrouwen van de draagster ervan een enorme boost geven. Jezelf gewoonweg uitkleden en meteen helemaal bloot geven én je daarmee op je gemak voelen is niet velen onder ons gegeven. Maar heb je een sexy setje aan en draag je daarbij schoenen met een hak(je) dan wordt je hele houding anders. Je kunt je zelfs voorstellen dat je een personage uit een verhaal bent, een sexy verleidster die wel weet wat te doen met de gelukkige die haar zo te zien krijgt.

Op bijvoorbeeld een eerste date kun je zo helemaal Marilyn Monroe op iemand gaan.

De boel opschudden

Diegene kent jou nog niet dus je hoeft je niet te gedragen naar een bepaald verwachtingspatroon. Ook in een al langer lopende relatie kan het dragen van mooie lingerie wonderen verrichten. Het klinkt echt cliché maar elkaar eens in een heel andere rol zien kan de boel lekker opschudden en voor een opleving in de interesse in elkaar zorgen. Plan dit soort evenementen zorgvuldig zodat je iemand niet verrast op het moment dat die dringend iets anders moet gaan doen .Dat jij dan niet de aandacht krijgt die je verdient komt zeker niet door jou maar doordat je partner er niet op bedacht was.

Het dragen van mooi ondergoed hoeft natuurlijk niet altijd en alleen voor een ander te gebeuren. Als je al mooie bovenkleding draagt maakt het je outfit af als je ook prachtige onderkleding draagt. Jij bent degene die weet dat je er smoking hot uitziet onder je kleren en dat gevoel kan genoeg zijn om een krachtige vibe uit te stralen naar je omgeving. Wees niet verbaasd als er voornamelijk positief op je wordt gereageerd. Onderschat nooit de kracht van sexy lingerie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *