Leren broeken zijn niet alleen stoer of spannend, maar ook comfortabel én gaan ongelooflijk lang mee. Dan denk je misschien; ‘fijn dat ze zolang meegaan, maar ze raken wel uit de mode en dan trek ik die leren broek echt niet meer aan’. Maar, als je de juiste leren broek koopt, raakt deze zeker niet uit de mode. Leren broeken kun je bovendien op elke leeftijd dragen. Mensen van in de twintig combineren alleen een leren broek anders dan dertigers of veertigers. Een leren broek past gewoon bij elke leeftijd en iedere kledingstijl. Je kunt van weinig kledingstukken bij voorbaat zeggen dat je dat het volgende seizoen zeker weer gaat dragen. Dat kun je bij een leren broek wel. Leren broeken zijn er voor dames die er stoer willen uitzien, maar je kunt een leren broek ook dragen op een chic feest.

Leren rokken juist voor de herfst en winter

Rokken draag je het liefst in de lente en de zomer, maar leren rokken lenen zicht uitstekend om te dragen in de herfst en de winter. Tegenwoordig kun je leren rokken in meerdere kleuren kopen. Een lichtere kleur is ook geschikt om te dragen in de lente en op kille dagen in de zomer. Leren rokken zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes van mini tot maxi. Leren rokken kunnen gedragen worden tijdens verschillende gelegenheden van casual tot chique. Net als bij leren broeken zijn leren rokken geschikt voor elke leeftijd. Je combineert een leren rok makkelijk met de rest van de items in je kledingkast. Ga je voor chic kies dan een zijden topje of een mooi truitje of blouse. Wil je casual dan is een wijde trui of een dikke coltrui een goed idee.

Leren kleding is tijdloos

Kleding gemaakt van (echt) leder gaat jarenlang mee. Leren broeken en leren rokken raken, net als leren jassen, nooit uit de mode. Van jong tot oud iedereen kan leren kleding dragen. Zoals eerder gezegd kun je een leren broek of rok eenvoudig combineren met kleding uit je eigen kledingkast en doe dat dan met de mode-items die op dat moment hot zijn. Het grote voordeel van leren broeken of leren rokken is het draagcomfort. Zeker in de winter zitten leren broeken en rokken heerlijk warm. Behandel je leren kleding regelmatig met water en vuilafstotende spray. Vlekken verwijder je eenvoudig door het leer over elkaar te wrijven of door de vlek te behandelen met een vochtig doekje. Geen enkel kledingstuk uit je garderobe gaat zolang mee als een leren broek, leren rok of leren jas!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *