Ook in het najaar mogen we nog volop genieten van de tuin

De maand augustus is alweer voorbij en met de maand september in zicht komt er ook langzaamaan een einde aan de zomer. Of denkt het weer daar zelf heel anders over? Afgelopen week hadden we nog een flinke hittegolf en ook aankomende week zien de vooruitzichten wat betreft het weer er nog steeds goed uit. Volop genieten geblazen dus en al helemaal met deze tuinmeubelen.

De welbekende loungeset

Een van onze favorieten onder de tuinmeubelen is toch wel de loungeset. En voor de loungeset geldt hoe groter, hoe beter. Zeker met de prachtige zomer die we hebben gehad en hopelijk het goede najaar, willen we natuurlijk niks liever dan zoveel mogelijk tijd doorbrengen in onze tuin. Een loungeset is daar het geschikte meubel voor. Heerlijk met de hele familie genieten van de namiddagzon of misschien nodigen je wel al je vrienden uit voor een heerlijke drankje op de zondagmiddag. Alles kan met zijn ruime loungeset, genoeg ruimte om iedereen kwijt te kunnen. En wat betreft het model of de kleur, de keuze is reuze. Bij Tuinmeubelland bijvoorbeeld heb je een groot aanbod aan verschillende loungesets. Voor iedere smaak is er een geschikt meubel te vinden!

Een bijpassende tuintafel

Bij een loungeset hoort natuurlijk een tuintafel. Waar laat je anders al je heerlijke hapjes, drankjes of je boek die je na een middag stiekem al bijna uit hebt? Ook dit tuinmeubel is natuurlijk aanwezig bij Tuinmeubelland. Net zoals de loungesets is ook dit meubel verkrijgbaar in verschillende soorten, maten en materialen zodat jij meeste geschikte tafel voor jouw tuin kan kiezen. Zo heeft deze aanbieder bijvoorbeeld kleinere varianten tuintafels voor het kleinere gezelschap maar ook grotere varianten voor het grotere gezelschap. Prachtige modellen van hoog tot laag die volledig tot hun recht zullen komen in jouw tuin.

Een prachtig en origineel buitenkleed

Een redelijk nieuw accessoire voor in de tuin is het tuinkleed. Een tuinkleed is eigenlijk te vergelijken met een kleed voor binnenshuis maar dan voor buiten. Een prachtige toevoeging aan het hele loungegedeelte. Met dit kleed creëer je een woonkamer gevoel terwijl je gewoon nog steeds buiten aan het genieten bent van het mooie weer. Tuinkleden zijn gemaakt van kunststof worden ze het hele jaar door buiten kunnen blijven. Daarnaast zijn ze in vele verschillende prints verkrijgbaar. Van ruit tot streepjes en van blauwe tot beige.  Hopen dat het mooie weer nog een tijd blijft aanhouden zodat we nog lang mogen genieten van onze tuinen.