Altijd stijlvol over straat met deze kledingitems

Soms is een stijlvolle outfit uitkiezen nog niet zo makkelijk. Want welke kledingitems horen nu bij een stijlvolle outfit en welke kledingitems kun je nu wel en niet samen combineren. In dit blog geven we je graag een paar praktische tips over stijlvolle kledingitems zodat jouw outfit altijd helemaal on point is. Benieuwd welke tips we voor jou klaar hebben staan? Lees dan snel verder.

Stijlvolle outfit versus tijdloze kledingstukken

Ooit gehoord van een tijdloos kledingstuk? Dit is een kledingstuk dat al jaren wordt gedragen en we nog steeds terugzien op de catwalk. Een tijdloos kledingstuk is een item dat eigenlijk bij elke stijl wel gedragen kan worden en waarmee je altijd goed zit. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een coltrui. Een coltrui werd al gedragen door onze voorouders maar is nog steeds een kledingstuk waarmee je altijd scoort. Een coltrui bijvoorbeeld namelijk prima te dragen naar je werk maar ook tijdens een avondje uit. Draag de coltrui op een jeans voor een meer casual look en draag hem op een pantalon voor een stijlvolle outfit. Met een tijdloos kledingstuk zit je altijd goed.

Investeer in je schoenen

Schoenen maken de man en dat is zeker het geval bij de man die zich stijlvol wil kleding. Ook al is de rest van je outfit misschien helemaal on point, als je schoenen hier niet bij passen valt je hele outfit in het niet. En nee, je hoeft niet perse chique schoenen te dragen bij een stijlvolle outfit. Ook sneakers worden vandaag de dag steeds meer geaccepteerd alleen niet de afgetrapte sneakers waarvan de zool al bijna loslaat. Als je, je stijlvol wilt kleding dien je gewoon nette en een goed uitziend paar schoenen te dragen. Sneakers die perfect bij een stijlvolle outfit gedragen kunnen worden zijn de sneakers van Mason Garments. Dit merk staat bekend om zijn kwalitatief hoogwaardige items waarmee jij je outfit helemaal afmaakt. Dus ben je op zoek naar de juiste casual schoenen voor je stijlvolle outfit? Met sneakers van Mason Garments zit je helemaal goed.

De juiste maat

Een echte killer voor je stijlvolle outfit zijn kleren die niet goed passen. Dit kunnen zowel kledingstukken zijn die te groot zijn of juist te kleding. Kledingstukken die niet goed aansluiten op jouw maten zullen jouw stijlvolle outfit niet ten goede doen. Vraag daarom gerust advies in de winkel als je niet weet of een kledingstuk wel jouw maat is. Lijkt het kledingstuk wel jouw maat maar zit het toch niet helemaal als gegoten? Dan kan het ook zijn dat het model niet geschikt is voor jouw lichaam. Niet iedereen kan bijvoorbeeld een “slim fit” hebben en niet iedereen kan een “modern fit” hebben. Vraag dus gerust advies als je er even niet meer uitkomt.