Eenvoud, resultaat en duurzaamheid, dat zijn de kernwaardes van het award winnend huidverbeteringsmerk Medik8. Een team van biochemici en farmacologen streeft deze kernwaardes na door uitsluitend kwalitatief hoogwaardige producten te ontwikkelen. Het merk is een expert op het gebied van huidveroudering en met name in het verminderen van pigmentatie, acne, donkere kringen, roodheid, vlekken en droogheid. Bij Beautyfashionshop shop je de verschillende productlijnen die zijn afgestemd op diverse huidproblemen altijd voor een scherpe prijs.

Bijvoorbeeld de Medik8 Crystal Retinal productlijn. De producten uit deze anti-aging collectie werken in samenwerking met de natuurlijke huidmechanismen om de collageenproductie en het proces van cel vernieuwing te stimuleren. De productlijn is door Medik8 ontworpen in samenwerking met wetenschappers van de universiteit van Hertfordshire. Zoals de naam van de collectie al zegt, zijn de producten verrijkt met Retinal. Retinal is net als Retinol een vorm van vitamine A, maar blijkt uit onderzoek wel 11 keer sneller te werken. Crystal Retinal lijkt de volgende generatie van vitamine A in Anti-ageing te zijn.

De productlijn tegen acne van Medik8 heeft verschillende awards gewonnen door zijn geweldige werking. Wanneer je last heb van acne is vaak het verwijderen van acne niet voldoende om ervan af te komen. De conditie van de huid moet in zijn geheel verbeterd worden. De producten uit deze collectie bevatten geen ruwe chemicaliën die schade aanrichten, maar verzachtende en hydraterende ingrediënten die de huid stralend en soepel maken. Na een tijdje zal je zien dat puistjes zichtbaar worden gereduceerd, de vochtbalans van je huid weer op peil is en dat littekenweefsel aanzienlijk is verminderd.

Tegen hyperpigmentatie heeft Medik8 ook een collectie ontwikkeld. De oudere huid begint vaak tekenen van pigmentatie te vertonen die dankzij Medik8’s gepatenteerde oxyresveratroltechnologie voorkomen en bestreden kunnen worden. De producten uit deze lijn bevatten geen harde chemicaliën die de huid bleken en kunnen beschadigen. Juist in tegendeel. Het merk heeft een technologie ontwikkeld die zacht is voor de huid en binnen slechts 2 weken al resultaat laat zien. De collectie is zelfs geschikt voor de gevoelige huid.

Naast deze super effectieve lijnen heeft Medik8 nog meer collecties uitgebracht tegen bijvoorbeeld roodheid, grove poriën en een vochtarme huid. Alle producten van Medik8 zijn zo ontworpen dat ze bij je dagelijks leven aansluiten en de beste resultaten bieden die je maar kan wensen. Iedereen kan genieten van een stralende huid dankzij het award winnende huidverbeteringsmerk. Je shopt Medik8 natuurlijk bij Beautyfashionshop, your online beauty specialist.