Weggaan van huis kan heerlijk zijn, je koffer inpakken, op bestemming aankomen en het gevoel hebben dat je echt even weg bent van huis. Maar het inpakken gaat meestal toch een beetje met horten en stoten. Soms weet je dat je een paar dingen moet meenemen, maar je kan het je simpelweg niet meer herinneren. Dus hier is een klein lijstje met items die onwijs handig zijn om mee te nemen, onderweg bij je te hebben zodat je later gewoon lekker kan ontspannen. Zoals een vakantie bedoeld is!

Insectenspray

Tientallen muggenbulten is het gevaar dat vaak op de loer ligt bij het gaan op vakantie, zeker als de bestemming een brandende zon heeft zijn de insecten vaak niet van je weg te slaan. Spray kun je bijna overal kopen, je moet er vooral aan denken wanneer je weggaat.

Genoeg opladers

Op een terras ergens verderop zitten en een telefoon die uit is? Het is geen prettig gevoel om in het buitenland te zijn met een telefoon die uit is. Google Maps is inmiddels toch echt een veilige haven in een stad die je niet kent. Dus neem genoeg opladers mee, en neem vooral een powerbank mee in je tas. Dan weet je zeker dat je nooit zonder batterij zit.

Een goed telefoonhoesje

De gigantische trappen bij de kathedraal in het centrum van de stad waar je je vakantie viert zijn extra gevaarlijk voor je telefoon. Een telefoon laten vallen is niet altijd erg, maar het is vrijwel zeker dat die trappen de val voor je telefoon niet makkelijk maken. Dit is nog maar een voorbeeld maar het duidt maar aan dat het heel handig is om een telefoonhoesje mee te nemen, een goede. Een iPhone 13 pro max hoesje bijvoorbeeld, dan heb je een goed beschermde telefoon waar je ook nog het ontwerp voor kan kiezen.

Handige kleding

Het is heel logisch dat je bij het uitzoeken van kleding om in te pakken vooral kijkt naar welke kleding mooi is. Maar het is een enorme aanrader om ook kleding mee te nemen die handig zijn om laagjes te mee te creëren. Niets is fijner dan ’s avonds niet naar huis te hoeven omdat het koud is omdat je een trui bij je hebt die ook over het shirt kan dat je aan hebt. Of een jasje dat past bij de rest van de outfit. Of andersom natuurlijk, dat je de blouse uit kan trekken omdat je er een hemd onderaan hebt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *