Mijn moeder is een erg grote kunstliefhebber. Daarom leek het mij ook een erg leuk idee om samen met haar een bezoek te brengen aan een mooi kunst museum in Gelderland.  

Veel verschillende musea in Gelderland

Toen ik op het internet op zoek ging naar een museum in gelderland waar wij een bezoek aan konden brengen kregen we erg veel zoekresultaten. Nadat ik een tijdje op het internet op zoek was gegaan kwam ik uiteindelijk terecht op de website van Museum Lalique. De website van het museum is erg goed en overzichtelijk. Op de website is ook erg veel informatie te vinden over wat het museum aan te bieden heeft. Het museum stelt erg mooi kunstwerken tentoon van veel verschillende kunstenaars.

Ons bezoek aan het museum

Toen ik mijn moeder vertelde dat we een bezoek aan het Lalique museum zouden brengen werd zij erg enthousiast. Ze had namelijk al erg veel over het museum gehoord maar ze had er echter nog nooit een bezoek aan gebracht. We hebben samen een erg leuke en leerzame dag gehad in het Lalique museum. We zijn na afloop ook nog een drankje gaan drinken in de binnenstad van de Hanzestad Doesburg.