Is het jou ook opgevallen vorig winter seizoen? Al die jassen met dat gele detail? Het zou heel goed kunnen dat je meerdere keren deze jassen bent tegengekomen in de stad of ergens anders. Dit zijn namelijk de jassen van het merk Parajumpers. Dit is een merk wat steeds bekender wordt in Nederland. Vooral jongeren zijn erg geïnteresseerd in de jassen. Vooral de winterjassen gaan als warme broodjes over de toonbank. In de winter van 2019 zag je dan ook steeds meer mensen in de jassen.

Wat vind ik van de jas

Zelf vind ik het merk echt heel vet! Als ik iemand zie met een jas van parajumpers waardeer ik die persoon. Ik waardeer sowieso mensen die er leuk uit zien. Mensen die deze jassen dragen hebben vaak een groot budget voor het kopen voor een nieuwe jas. Maar dan heb je ook wat! Want wat een goeie kwaliteit hebben deze jassen zeg! Mijn vriend heeft een jas van dit merk en die heb ik natuurlijk uitgebreid bestudeerd. En het viel mij op hoe comfortabel de jas was maar vooral hoe warm.

Is de jas de test doorgekomen?

Op de dag dat ik voor het eerst zo’n mooie jas in mijn handen had was het buiten heel erg koud, er lag sneeuw op de straten en ijs op de sloten. Ik mocht van mijn vriend een rondje lopen met de jas en hem later vertellen wat ik van de jas vond. Na een flinke wandeling kwam ik terug bij mijn vriend en gaf ik hem duidelijk mijn mening over de jas. Tijdens de wandeling voelde het alsof het helemaal niet koud was buiten. De jas was zo warm en comfortabel dat ik de jas eigenlijk niet uit wilde trekken. Ik denk dat ik vanaf nu geen andere jas meer wil. Ik koop deze winter een jas van dit prachtige merk! Jij ook?