Een sleutelhanger is een voorwerp dat je altijd bij je draagt. Iedereen heeft wel een sleutel voor zijn of haar fiets, auto of woning. Sommige mensen houden de sleutelbos graag zo klein mogelijk of nemen slechts een enkele sleutel mee, andere maken er een waar collectors item van met alles wat ze tegenkomen. Hoe je het ook wend of keert, een sleutelhanger met foto past werkelijk bij iedereen. Wie wil er nu niet zijn dierbaren meedragen op een leuke manier? Bovendien raak je ook je sleutel of sleutelbos zo minder snel kwijt.

Sleutelhanger met foto personaliseren tot een prachtig cadeautje

Ben jij op zoek naar een origineel cadeau voor een vriend of vriendin, een moeder of vader of misschien wel een opa of oma? Iedereen heeft een sleutel en daarom is een sleutelhanger met foto het perfecte cadeau voor wie dan ook! Het enige wat jij nog moet doen is deze hanger zo speciaal maken dat deze past bij de persoon waaraan je m geeft. Dat betekent dat je even een leuke foto van jezelf, jullie samen of van de kinderen moet uploaden om deze vervolgens in de juiste hanger te plaatsen. Dit gaat eenvoudig met de software op de website, je ziet vervolgens direct hoe jouw cadeautje eruit komt te zien.

De mogelijkheden zijn onuitputbaar

Wanneer je een sleutelhanger met foto wilt kopen kom je erachter hoeveel keus je hebt! De mogelijkheden zijn werkelijk onuitputbaar. Je kunt kiezen voor een gehele zilverkleurige hanger met daarop de foto gegraveerd. Je kunt ook de foto in kleur op de sleutelhanger laten plaatsen. Daarnaast zijn er nog legio van mogelijkheden om foto’s bijvoorbeeld in een hangertje te plaatsen of in zo’n superhippe memory locket met allerlei andere minuscule figuurtjes. Ook de band en de ring van de hanger zijn in verschillende materialen verkrijgbaar. 

Sleutelhanger met memory locket

Kies jij bijvoorbeeld voor een sleutelhanger met foto en een stoere of gevlochten leren band of een stevige metalen ring? Maak je er direct een flessenopener van of zorg je voor een uitbreidbaar exemplaar zodat je ook de volgende feestelijke gelegenheden direct wat hebt om te geven? De sleutelhangers met een memory locket zijn bijvoorbeeld steeds aan te passen. Je koopt minuscule kleine figuurtjes die je vervolgens kunt stoppen in het kleine doorzichtige ronde kistje aan je sleutelhanger. Er zijn ook minuscule fotootjes te koop die hierin passen. 

Hangers met clicks en chunks

Wil je iets minder schattigs maar zeker niet minder mooi? Dan zijn de clicks en chunks wellicht iets voor jou. Deze foto’s lijken op drukknopen die je vervolgens kunt klikken op de band van de sleutelhanger. Ook deze zijn dus vervangbaar of uit te breiden elke keer wanneer er weer iets te vieren valt.  De banden waar je de drukknopen op kunt klikken zijn zijn overigens in allerlei kleuren en lengtes te koop. Er zit dus altijd een sleutelhanger met foto bij die precies past bij de persoon waaraan jij deze cadeau wilt geven. Kijk gewoon eens rond in de shop naar de mogelijkheden en laat je inspireren door de voorbeelden. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *