Stormbaan voor succesvol feest

Een feestje is meer dan alleen maar kletsen met elkaar. Want een beetje activiteit tussendoor geeft een feestje net iets extra’s. Welk element zet je dan in? Natuurlijk, een stormbaan! Een stormbaan zorgt voor veel plezier. Misschien zullen jouw vrienden of familie er eerst huiverig tegenover staan, maar het gros heeft de schoenen al uit voordat jij het woord ‘stormbaan’ hebt uitgesproken. En zoals het spreekwoord gaat: zodra er een schaap over de dam is, volgen er meer. Zo heb jij iedereen klaar om de stormbaan te bestormen.

Teamgevoel en competitie met een stormbaan

Niets versterkt het teamgevoel als een beetje onderlinge competitie. Want jij wil met jouw team winnen van het andere team. Een stormbaan huren is daarom ook zeer geschikt als je veel mensen over de vloer hebt die elkaar iets minder goed kennen. Als dat het geval is, maak dan zelf van tevoren de teams. Zo kun je namelijk alle mensen van verschillende “groepjes” bij elkaar plaatsen en is iedereen in de loop van de avond goed geïntegreerd.

Een stormbaan is een goede break tussendoor

Heb je een familiedag of iets anders wat de hele dag duurt? Dan gaat een stormbaan jouw dag redden. Of je nu een springkussen huurt in Flevoland of een springkussen huurt in de Gelderse Vallei, alles is mogelijk. Een feestje kan instorten als iedereen al een hele dag samen is. Om weer wat energie in de dag te gooien is een activiteit altijd een goed idee. Want wat zegt energie meer dan een stormbaan?

Spanning en lachen met de stormbaan

Wil je naast een teamgevoel ook lol hebben? Een stormbaan huren kan hier echt zijn steentje aan bijdragen. Wat je verder nog nodig hebt is een touw. Waarom? Je gaat namelijk twee mensen met de hand aan elkaar vastbinden. Zo geef je de spelers allemaal een gelijke handicap. Is iemand erg sportief, bind hem of haar dan vast aan iemand met een onhandige motoriek. Zo kan de een de ander helpen! Zo geef je iedereen een gelijke kans, maar leren de spelers elkaar ook goed kennen. Is het mooi weer? Spuit dan wat water en zeep op de stormbaan. Niet alleen lekker voor de verkoeling, maar dat maakt de stormbaan echt een stuk moeilijker. Laat het je vrienden en familie wel van tevoren, zodat ze een schoon setje kleren kunnen meenemen.