Beste Bank

Met de grote crisis van 2008 is het wel duidelijk geworden dat het systeem niet in het voordeel van de burgers werkt, de Beste Bank moet je daarom niet zien in het huidige systeem, maar in technische bedrijven waar crypto, goud en zilver de beginselen zijn van een gezond stelsel. In Nederland moet het ook weer mogelijk zijn om je geld te sparen op een nutsspaarbank zoals we die vroeger hadden, in de huidige tijd is goud en zilver een meer veilige belegging dan sparen.

Uitgeleend geld aan de bank

In feite als je spaargeld op de bank hebt staan heb je dat geld uitgeleend aan de bank, daar komt nog bij dat alles boven de 100.000 niet verzekerd is. Hoe veilig is het dan om je geld nog op de bank te zetten? Beleggen in goud heeft afgelopen tientallen jaren al bewezen dat dit wel de waarde van je geld behoudt. Geld wat op de bank staat wordt jaar na jaar minder waard, negatieve rente en de inflatie zorgen hiervoor. Daarom is dit stelsel ook niet houdbaar meer voor tientallen jaren.

Beste Bank

Bedoeld om je vrijer te maken

De website Beste Bank is bedoeld om mensen erop te wijzen dat het huidige systeem iedereen in de greep houdt, een systeem met schulden die nooit afbetaald kunnen worden. Geld wordt geschept uit het niets, hiermee komen mensen in de problemen. De rente bij de banken is negatief, door de inflatie is geld niets meer waard. Met de komst van de Bitcoin kan alles wel eens in een stroomversnelling komen, een stelsel wat wel van de burger is en niet mee te frauderen is.