Tips voor een goedkoop sim only abonnement

Wanneer je nog een goed werkende telefoon hebt, is het natuurlijk zonde om een telefoonabonnement te nemen inclusief een telefoon. Je kunt dan kiezen voor een sim only abonnement. In deze tekst gaan we kijken naar sim only abonnement, wat het precies is en tips geven voor een zo goed koop mogelijk sim only abonnement.

Sim only abonnement

Eigenlijk zegt de naam al een beetje wat het inhoudt. Het is een abonnement waarbij je alleen een sim kaart krijgt. Wanneer je in de winkel een normaal abonnement afsluit, krijg je hier vaak een telefoon bij. Voor deze telefoon betaal je een maandelijks vast bedrag wat mee gaat in het abonnement. In de meeste gevallen zijn mobiele telefoons duur en daardoor betaal je dus ook maandelijks veel aan het abonnement om de mobiele telefoon af te betalen. Tevens zit je vast aan een lening. Wanneer je een mobiele telefoon hebt die nog prima werkt, kun je er ook voor kiezen om een sim only abonnement te nemen. Dat is een abonnement waarbij je alleen een sim kaart krijgt en deze dus in de telefoon kan doen die je al hebt. Dat bespaart maandelijks een flink bedrag omdat je niet voor de telefoon hoeft te betalen.

Goedkoopste sim only abonnement

De prijs van het goedkoopste sim only abonnement is natuurlijk afhankelijk van het abonnement wat je kiest. Hoe meer internet, belminuten en smsjes er in het abonnement zitten, hoe duurder het abonnement is. Tegenwoordig is het zo dat het bijna alleen maar om het internet gaat. Niemand SMSt meer en de belkosten zijn zo laag dat de providers deze er bij doen. De eerste tip is dan ook om onderzoek te doen. Verschillende providers kunnen eenzelfde pakket aanbieden voor een andere prijs. Het is dan zonde om meer te betalen voor het zelfde abonnement. De tweede tip is dat je goed moet kijken naar internetkosten. In de meeste gevallen heb je namelijk helemaal geen abonnement nodig met 10 GB aan internet. Het heeft er natuurlijk maar net mee te maken hoe vaak je op plekken bent waar geen WIFI aanwezig is en je dus gebruik moet maken van het internet in jouw abonnement. Wanneer je voor het grootste gedeelte van de tijd in een ruimte bent waar WIFI is, kun je je dus ook redden met minder internet. Als laatste tip kijken we naar de looptijd. Ook hierin kan een hoop verschillen namelijk. Wanneer je een abonnement van twee jaar afsluit, betaal je hier namelijk minder voor dan bij een abonnement wat maandelijks opzegbaar is. Wanneer je dus al van te voren weet dat je lang met het abonnement doet, kun je beter de langere looptijd kiezen dus.

Leave a Comment