mannen uitjes

Tijd om lekker wat momenten met je vrienden door te brengen moet je zeker maken. Door het drukke leven dat je leidt kan het best eens voorkomen dat je maten erbij inschieten. Daarom extra belangrijk om wat leuks samen te doen. Met deze echte mannenuitjes kun je er weer even tegenaan.

Natuurlijk heb je als vrienden onderling niet veel nodig om een leuke dag te hebben. Een biertje in de kroeg, lekker even gamen of een balletje trappen. Je vermaakt je echt wel. Maar soms er even op uit gaan is net even wat leuker.

Uitje #1: Whisky proeven

Zijn jullie al echte whiskydrinkers of juist de beginners? Voor een whiskyproeverij maakt dat niet uit. Want of je nog nooit deze drank gedronken hebt of juist al een echte kenner bent: een proeverij is altijd leuk. Zo goed als altijd leer je nieuwe dingen over de drank en ontdek je whisky’s die je misschien zelf niet zou drinken. Een echte mannenavond waarin je niet alleen deze alcoholische versnapering beter leert kennen, maar ook je vrienden. Wil je hiervoor niet de deur uit? Of drink je vaak zelf al veel whisky’s, maar je vrienden nog niet? Dan kun je ook een proeverij thuis doen. Met deze tips geef je thuis een whiskyproeverij waar jullie het nog vaak over zullen hebben.

Uitje 2: Actief gamen

Gamen hoeft echt niet alleen vanuit de luie stoel, maar kun je ook lekker actief doen. Ga eens naar een gaminghal waar je allerlei verschillende activiteiten kunt doen. Lasergamen is echt wel spannend, als je tenminste niet in een hoekje zit te campen. Waan je even in de schoenen van Max Verstappen (of als je wint Lewis Hamilton), of ga lekker rustig met een biertje in je linkerhand darts gooien.

Uitje 3: Dagje varen

Huur een dag een boot! Er zijn weinig dingen zo ontspannend als een dag op het water. Ga dus eens een boot huren huren met vrienden. Om een geslaagde dag te hebben, heb je niet zoveel nodig. Uiteraard mogen de versnaperingen niet ontbreken, dus neem zeker wat lekkere hapjes en koude biertjes mee. Je kunt er zelfs voor kiezen om een kleine barbecue mee te nemen aan boord (let wel op de veiligheid), zodat je een lekker stukje vlees kunt grillen. Smeer je goed in met zonnebrand als het warm weer is of kleed je goed aan op de frissere dagen, dan zal dat de pret in ieder geval niet drukken.