Tips origineel trouwcadeau

Is er iemand in jouw omgeving ten huwelijk gevraagd? Bijvoorbeeld jouw beste vriend, jouw zusje of een kennis? Dan moet je natuurlijk een leuk cadeautje uitzoeken. Wij zetten leuke en unieke trouwcadeaus voor je op een rij.

Uniek trouwcadeau #1 – Conservenblikken bedrukken

Het is misschien geen cadeautje, maar zeker wel een prachtig idee. Het wordt vaak vergeten, maar de blikken achter de trouwauto mogen niet ontbreken. Extra leuk is als je zelf conservenblikken laat bedrukken voor het kersverse echtpaar. Deze blikken zouden het bruidspaar beschermen tegen de boze geesten.

Uniek trouwcadeau #2 – Drankpakketje

Origineel voelt het niet, maar met dit idee van een trouwcadeau is het juist de bedoeling dat je het zelf origineel maakt. Hoe doe je dat? Door het persoonlijk te maken. Dat kun je op verschillende manieren doen. Koop een mooie fles drank die nog moet rijpen. Eentje die het bruidspaar kan openen op hun zilveren huwelijk (25 jaar). Of maak een persoonlijk etiketje met een wens van jou aan het echtpaar. Is het bruidspaar bierliefhebbers, dan kun je zelf nog een eigen biertje voor hen brouwen.

Uniek trouwcadeau #3 – Bucketlist

Hoewel een huwelijk heel speciaal is, verval je al snel in het oude leven. Geef het stel daarom een bucketlistboek cadeau. Je kunt eentje kopen die al kant en klaar is, maar ook eentje geven die zij zelf nog helemaal kunnen invullen. Ken je een paar van de grote wensen die zij hebben, maar die tot op heden nog niet zijn uitgevoerd? Geef ze dan een duwtje in de goede richting en schrijf deze wensen er alvast in. Het mooiste is als er ruimte in het boekje is voor beeldmateriaal, een verhaaltje en de datum van uitvoering.

Uniek trouwcadeau #4 – Cadeaubon

Merk jij ook dat daten met je partner er vaak bij inschiet? Na een lange werkdag wil je soms het liefste op de bank zitten en in het weekend moet je nog boodschappen doen, het huishouden en heb je afspraken met familie en vrienden. Allemaal heel erg leuk, maar soms kun je je geliefde even uit het oog verliezen. Daten is en blijft belangrijk, ook als je getrouwd bent. Geef daarom een cadeaubon voor een origineel uitje. Zo gaan ze er zeker samen op uit. Het leukste is om iets te bedenken wat ze zelf nooit zouden doen. Denk bijvoorbeeld aan bierproeven in het donker of dineren op 135 meter hoogte.