dsquared2

Het is weer die tijd van het jaar, eigenlijk wel een van de leukste tijden van het jaar. Want we mogen weer op vakantie. De voorpret begint natuurlijk al wanneer je op zoek gaat naar de ideale plek om jouw vakantie te vieren, maar dat gaat weer verder met het aftellen van de dagen tot je gaat en het inpakken van jouw koffer. En dan is het tijd om te gaan. Dat is natuurlijk helemaal leuk. Maar wat pak jij allemaal in om mee te nemen op vakantie? Om jouw koffer goed in te pakken kan je altijd het minder spellen spelen “Ik ga op vakantie en ik neem mee…” Zo vergeet jij hopelijk de belangrijke items niet.

Een paar outfits voor in de avonduren.

Het is belangrijk om een paar leuke outfits natuurlijk in te pakken voor in de avond uren. Want wanneer je ergens gaat eten wil je er natuurlijk wel leuk uitzien. En daarom is het altijd goed om een paar leuke outfits in te pakken. Denk bijvoorbeeld er ook aan dat het kan voorkomen dat je een dagje een dorpje of stadje gaat bezoeken, dan is het natuurlijk ook belangrijk om een leuke, maar vooral ook praktische outfit in te pakken.

Jouw zwemkleding zijn misschien wel het belangrijkste.

Eigenlijk wat je het meeste draagt, mag je natuurlijk niet vergeten. Dat zijn natuurlijk de zwemkleding, want je bent wel op vakantie om ultiem te genieten. Dus zorg er voor dat je minstens twee paar zwemkleding mee hebt. Zo kan je ook afwisselen en de kleding ook tussen tijds uitspoelen zodat je ze weer aan kan een andere dag. Zorg er ook voor dat, voor je vertrekt, je jouw oude zwemkleding nog een keer past om te kijken of ze nog goed zitten. Want dan heb je altijd nog tijd om eventueel nieuwe kleding te kopen. Zorg er ook voor dat je altijd goede bescherming tegen de zon bij hebt, zoals zonnebrand of een pet, van bijvoorbeeld Dsquared2.

Wat neem jij zoal nog extra mee?

Eigenlijk zijn dit de meest belangrijke items die je mee moet nemen op vakantie. Maar het is natuurlijk nog te begrijpen dat je meer mee wilt nemen. Maar wat neem jij zoal allemaal mee op vakantie? Zelf pak ik altijd nog een paar goede boeken in. Zodat ik altijd nog iets te lezen heb, daar ontspan ik helemaal van. Vooral wanneer ik lekker aan het zwembad, of bij het strand, lig te chillen en ultiem aan het genieten ben van de vakantie.