Verras jouw familie met gepersonaliseerde postmailings

De aankomende feestdagen zijn zeer waarschijnlijk niet met de hele familie te vieren. Dit is natuurlijk erg jammer en een groot gemis. Kerstmis, oud en nieuw en daarna Pasen worden allemaal anders dan anders de komende tijd. Maar wij hebben al met je mee gedacht. We geven je de perfecte oplossing voor het geen-familie-probleem. Verstuur persoonlijke postmailings naar vrienden en familie op feestdagen.

postmailings

Waarom een postmailing naar vrienden en familie?

Een postmailing is de ideale vervanger van het contactmoment dat je met je familie hebt met Sinterklaas, Kerstmis, oud en nieuw en Pasen. De postmailing ziet er uit zoals jij dat wilt en is gevuld met de geschenken die jij wilt. Je kunt immers zelf kiezen wat voor bedrukking er op de buitenkant en op de labels komt. Daarnaast kan je in het doosje altijd een kaart toevoegen. Hierop kan je, voor elke familielid een unieke, persoonlijke boodschap achterlaten.

postmailings

Wat voor postmailing ga je versturen?

Hoe ziet de postmailing eruit? Dat heb je helemaal zelf in de hand. Maar het is natuurlijk extra leuk als je het persoonlijke pakketje dat je via de post verstuurt laat aansluiten bij de feestdag!

Om je een idee te geven; met kerst verstuur je een doosje geheel in kerstsferen en -kleuren en ditzelfde kan je natuurlijk op een leuke en persoonlijke manier met Sinterklaas, oud en nieuw en natuurlijk Pasen doen.

Ook de vulling heb je zelf in de hand. Met Pasen kan je paasgeschenken naar keuze in het doosje laten verstoppen, denk aan paaseitjes of ander lekkers.

postmailings

Postmailing met unieke bedrukking en persoonlijke boodschap

Hoeveel familieleden of vrienden ga jij verrassen? Je kunt postmailings al laten bezorgen vanaf een klein aantal. In elk doosje komt een persoonlijke boodschap die uniek kan zijn voor elke ontvanger. En door een adressenbestand aan te leveren kost het je zeer weinig moeite!

Kortom, ter vervanging van de contactmomenten met je familie en vrienden kan je de komende feestdagen het beste een gepersonaliseerde postmailing versturen!

Leave a Comment