Denman Brush Krullen

Er zijn in de wereld van krulhaar natuurlijk ook nog allerlei verschillende soorten krullen. te beginnen bij de krullen die worden ingezet met krulspelden op een krultang. Wat voor krullen je hebt, het is altijd handig op een Denman Brush Krullen te hebben voor het mooi uitkammen van de krullen zonder dat de krullen slap of beschadigd zullen raken. 

Geen harde krul maar een slag of golf

De lichtste vorm van krullen zijn de krullen die niet helemaal in een krul lopen maar meer een slag zijn. Veel mensen met stijl haar hebben toch niet helemaal kaarsrecht stijl haar maar hebben vaak wel ergens in het haar een paar golfen/slag in het haar. Dit komt vaak door de veerkracht van het haar dat er voor zorgt dat het haar nooit helemaal plat en stijl naar beneden hangt. Voor het accentueren van de slag kan er bijvoorbeeld mouse in het haar worden gedaan waardoor de haren nog steviger in de slag blijven zitten. 

Vele mensen doen ook veel moeite op mooie krullen in het haar aan te brengen met een krultang. Dit varieert ook weer tussen een slag of een harde krul. Bij het verhitten van het haar is het altijd aan te raden hier eerst heat protection in te doen zodat het haar vele male minder beschadigd zal raken van de hitte. 

Denman Brush Krullen

De spiraalvormige krul

Deze spiraalvormige krullen kunnen uiteraard ook worden gemaakt met een krultang. Hierbij kun je varieren van een grove krul met een duidelijke ‘s’ vorm tot een krul dat wij ook wel kroes noemen. Kroes is vaak een krul waarbij de krullen niet netjes één voor één hangen maar vaak een beetje door elkaar heen.

Dikke krullen, niet gedefinieerd

Vanaf de kroes ga je sneller naar een beetje een afro idee. Het laatste type krulhaar zijn de krullen die vaak voor een bolling van het haar zorgen waarbij de krullen ook niet meer erg gedefinieerd zijn en het echt als een ‘bos’ haar wordt gezien. Deze krullen zijn vaak iets pluiziger en worden dus als de krullen helemaal worden uitgekamd zullen zij op een gegeven moment een afro geven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *