Verzorgingstips op vakantie

Naast dat we op vakantie weg willen zijn van alle stress en ons hoofd willen legen, maken ook talloze foto’s van onze avonturen op en kijken we er na de vakantie smachtend op terug. Of je nou uitgaat of aan het strand ligt, we willen er op vakantie goed, verzorgd uitzien. Hier zijn er een paar handige verzorgingstips voor op vakantie!

Fohnborstel

De musthave voor op vakantie: De föhnborstel. De naam zegt het al, het is een borstel die je haar gelijk föhnt. Je borstelt je haar zoals gewoonlijk, met nat haar. De föhn-functie zorgt ervoor dat het gelijk droogt én gelijk in model brengt. Zo lijkt het alsof je net van de kapper komt, terwijl je het zelf binnen een handomdraai hebt gecreëerd. Vooral erg handig voor onderweg dus. Ook is het praktisch voor het uitgaan. Naast dat het je haar glad strijkt, kan je er ook gemakkelijk volume mee creëren. Zo bespaar je nog eens de kappersbezoek.

Gellak-set

Ook onze nagels moeten tijdens de vakantie verzorgd blijven. Nou is het niet vanzelfsprekend dat je op elke vakantiebestemming een nagelsalon in de buurt hebt. Maar waarom zou je ook? Als je het zelf kan doen! Met de gellak sets van Yinger heb je alles om zelf je gellak op te doen én te verwijderen. Ook komt het met UV/LED hardingslamp en verschillende kleuren lak naar keuze, en is dus ideaal voor onderweg en op vakantie. 

Wimperextensions

Wimperextensions. Ze zijn in een korte tijd erg populair geworden onder de vrouwen. Het is de nieuwe manier om een opgemaakt effect te geven terwijl dit niet het geval is. De wimpers worden hierbij aangevuld met een boel wimpertjes, voor extra lengte en volume. Vooral op vakantie zijn ze onmisbaar. Omdat mascara of plakwimpers geen doen zijn in het water, is dit de oplossing. De wimperextensions zijn namelijk waterproof. Zo kun je dus zo vaak het zwembad of de zee ingaan, terwijl je wimpers even goed blijven zitten.

Bruiningscreme

Wanneer we aan het strand liggen willen we natuurlijk een mooi kleurtje krijgen. Mocht het zo zijn dat je weinig tijd hebt om lekker te bakken in de zon of ben je gewoon erg ongeduldig met het bruin worden, dan zijn er een aantal producten om het bruiningsproces te versnellen. Zo is er bijvoorbeeld Haarlemmerbruin en Australian Gold. Deze bruiningscremes dienen na de reguliere zonnebrand creme opgesmeerd te worden, om verbranding van het huid te voorkomen. Zo heb je binnen no time een mooi kleurtje.