Nog even een weekje naar de zon

De afgelopen maanden lijken voorbij gevlogen! We leven inmiddels alweer in september en dat betekent voor de meeste mensen dat school en werk ook weer is begonnen. Op heb jij het slim gespeeld en heb jij je vakantie afgelopen maanden nog even voor je uitgeschoven. Mocht jij die ene geluksvogels zijn die aankomende maand nog even weekje vakantie heeft? Boek dan nu nog snel een leuke vakantie met heel veel voordeel.

Een weekje naar de zon

Afgelopen zomer hebben we prachtig weer gehad en ook aankomende weken lijkt de zon nog volop van de partij. Toch kunnen we het goed begrijpen als jij toch volle zekerheid wilt wat betreft zon tijdens je vakantie. En Nederland blijft natuurlijk toch gewoon Nederland, je weet nooit wat het weer hier gaat doen. Om toch gegarandeerd een weekje van de zon te kunnen genieten boek je natuurlijk een vliegticket naar een land waar je bijna altijd zeker bent van de zon. En wist je dat in september de vliegtickets vaak ook nog voordeliger zijn. Wat dacht je bijvoorbeeld van vliegtickets naar Turkije? Waar je in de zomervakantie nog 600 euro voor een ticket betaald, kan je er in september vaak al eentje vanaf 300 euro scoren. Dat is nog eens leuk op vakantie gaan. Hou je mooi wat geld over voor andere leuke dingen.

Een weekje cultuur snuiven

Misschien is zon, zee en strand niet helemaal jouw dingen en wil je juist graag een weekje cultuur snuiven. Ook daar zijn gelukkig genoeg leuke bestemmingen voor. Wist je bijvoorbeeld dat Spanje en Portugal een aantal hele leuke bestemmingen hebben? Wat dacht je bijvoorbeeld van Valencia of Lissabon. Als je een weekje cultuur wilt opsnuiven dan zijn deze bestemmingen sowieso een succes voor jou. Wil je liever richting Italië? Dan kan Rome, Venetië of Napels natuurlijk niet ontbreken op je lijst.

Een weekje actie

Meer op zoek naar een actieve vakantie? Kijk dan eens naar de landen Oostenrijk, Kroatië of Noorwegen. Dit zijn in het najaar de perfecte vakantielanden voor een actief weekje ertussenuit. De temperatuur ligt hier vaak al wat lager maar dat vaak het juist perfect voor hiken of fietsen. Heerlijk tussen de bergen en in de natuur. Kroatië is daarnaast ook een favoriet land voor watersporters. Je kunt hier bijvoorbeeld ontzettend gaaf raften of kanoën.

Maar wat jouw ultieme vakantie ook mag zijn. Een weekje op vakantie in september is iedereen aan te raden. Laat je weten hoe jouw vakantie was?