1. Menselijke connectie is alles

Menselijke connectie is een aangeboren behoefte die in de kern van ons wezen ligt. We moeten, meer dan ooit tevoren, een bewuste inspanning leveren om met elkaar om te gaan, in persoon.

2. Chemie ontstaat niet op een foto

Chemie gebeurt in het echt. Je zult nooit weten of je echt bij iemand past totdat je elkaar persoonlijk ontmoet. Dit is waar Speed Dating over gaat. Je gaat naar een evenement. Je gaat andere mensen ontmoeten, in het echt, onder het genot van cocktails. Het brengt het menselijke element terug in de dating scene, iets dat hard toe is aan een comeback.

3. Je telefoon heeft een avondje vrij nodig

Swipen, klikken en staren naar een scherm is niet daten. Leg de telefoon weg, wees aanwezig in je omgeving en ontmoet echte mensen.

4. Het afwisselen van je routine is de sleutel

Werk, sportschool, Tinder, herhaal. Het is makkelijk om in een dag-tot-dag cyclus te vervallen en het kan soms een beetje te comfortabel aanvoelen. Iets nieuws proberen en uit je comfortzone stappen is een must als je wilt dat er nieuwe resultaten naar boven komen.

Tip: http://speeddateavond.nl/steden/nijmegen/

5. Uw tijd is waardevol

Bezig zijn’ is een tweede natuur geworden. Gewoon van dag tot dag leven laat niet altijd genoeg tijd over voor dating. Speed dating is een van de weinige mogelijkheden waar je een aantal begeerlijke singles kunt ontmoeten, allemaal op één avond.

6. Nieuwe connecties zijn belangrijk

Als je iemand wilt ontmoeten, is het aanvullen van je contactenlijst zo belangrijk. Speed Dating gaat niet om het ontmoeten van je soulmate, maar eerder om het uitbreiden van je single sociale kring. Hoe meer mensen je ontmoet, hoe groter de kans dat je die ene speciale persoon tegen het lijf loopt.

7. Waarom ook niet?

Soms doe je dingen gewoon voor de lol, zonder dat je er logisch bij na hoeft te denken, en dat is waar de magie gebeurt, woordspeling bedoeld!

Uitgelicht: http://speeddateavond.nl/steden/eindhoven/

Nog meer nodig? Waarom heb je het niet gewoon gevraagd?

Oefening baart kunst

Net als elke vaardigheid, kun je beter worden en uiteindelijk echt goed in daten. En de beste manier om te beginnen? GA OP DATES! Niet iedereen die je ontmoet hoeft misschien “de ware” te zijn. Speeddate om je aanpak te oefenen, je communicatie te verbeteren en je comfortabel te voelen in de dating scene. Al snel zul je belangrijke sociale vaardigheden onder de knie hebben die je op de lange termijn enorm zullen helpen.

Leer JOU kennen

Meer daten helpt je te begrijpen wat je zoekt in een potentiële partner en te experimenteren met je benadering. Speed Dating is een uitstekende manier om te peilen wie je aantrekt en hoe je benadering wordt ontvangen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *