Het interieur in jouw huis is natuurlijk ook een beetje een weerspiegeling van wie je bent. In een inteireur leg je jouw karakter en smaak en staat er wat jij mooi vindt. Dat is dan ook meer dan logisch natuurlijk. Maar wat voor uitstraling en vloer wil jij in jouw interieur hebben? Wil jij een houten vloer die wat meer de robuustheid in jouw interieur naar boven haalt, of ga jij liever voor laminaat en ga jij voor de iets luxere en strakke uitstraling?

 

Welke uistraling en vloer in de keuken

In de keuken wil je natuurlijk een bepaalde uitstraling hebben, maar wil je ook dat het wel praktisch is natuurlijk. Want de kans dat je iets van eten of drinke morst of knoeit in de keuken is natuurlijk groter dan in de slaapkamer. Dus dan ga je ook sneller vanuit een praktisch oogpunt kijken. Want je wilt dan wel een vloer die tegen een stootje kan en dan ook nog gemakkelijk schoon te maken is. Want niets is zo zonde dan wanneer je een vloer hebt waar je de vlekken in blijft zien wanneer iets is gevallen. Dat is natuurlijk ook erg zonde. En dan ben je ook alleen maar extra voorzichtig, waardoor de kans ook nog groter wordt dat je iets laat vallen. Want laten we eerlijk zijn, dat gebeurt dan toch iets sneller altijd.

 

Welke vloer en uistraling in de woonkamer

In de woonkamer wil je natuurlijk een iets knussere uitstraling, en daar kan de vloer ook voor zorgen. En misschien wil je ook nog wel vloerverwarming voor in de winter. Dan is dat toch wel erg lekker natuurlijk. Want in de woonkamer wil je in de ochtend misschien wel jouw dag beginnen, in de avonden na een werkdag tot rust komen en in de weekenden gewoon chillen op de bank wanneer daar tijd voor is en je niet omkomt in de sociale afspraken die staan. Die zijn nu sowieso minder met corona natuurlijk. Maar je wilt dan wel een fijne vloer en uitstraling in de woonkamer wanneer je wel lekker tot rust kan komen en kan rusten in de woonkamer.

 

Welke vloer en uistraling in de slaapkamer

Ultieme rust wil je natuurlijk in de slaapkamer. Want hier moet jij je rust zeker pakken en zorgen dat je ook nog eens uitgerust wakker wordt. En met een juiste inrichting en rusitge uitstrlaing in de slaapkamer komt dat natuurlijk goed. En je wilt natuurlijk wel een vloer hebben die niet heel koud is, dat is niet lekker wanneer je natuurlijk uit bed stapt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *