Of het nu gaat om mensen die je kent, vrienden of familieleden die ver weg wonen, of om afstand te nemen van de huidige maatregelen: om verschillende redenen wil je iemand verrassen zonder hem persoonlijk te bezoeken. Hoe ga je ermee om? Dit is soms nog niet zo eenvoudig want je wil natuurlijk iets persoonlijks geven. In deze blog geven we je een aantal tips waardoor jij toch nog iemand iets persoonlijks kan geven op afstand. We delen geweldige ideeën en maken mensen op afstand blij!

Een persoonlijk berichtje

Een misschien wat ouderwets idee, maar iemand een brief schrijven is ontzettend persoonlijk. Van een korte kaart tot een paar pagina's lange brief – het is natuurlijk aan jou om te beslissen hoe je hem invult. Zeker is: een kaartje kan inderdaad iemands dag opvrolijken! Brieven zoals deze zijn ook een ideale manier om iets aardigs tegen iemand te zeggen, en misschien heb je meer problemen van aangezicht tot aangezicht. Bovendien is dit een geweldige manier om je vrienden te verrassen die misschien al te lang niet met je hebben gepraat. Een kaartje is het meest geschikt. Een beetje moeite, een groot resultaat.

Persoonlijk telefoonhoesje

Een wat populairder cadeau is een telefoonhoesje. Een telefoonhoesjes maken is gemakkelijk online te doen via Case24.com. Kies bijvoorbeeld een foto van jullie beide en selecteer het juiste hoesje voor de telefoon. Een telefoonhoesje is iets wat je altijd bij je draagt, hierdoor kan je op elk moment bepaalde herinneringen van elkaar ophalen. Dit maakt het erg persoonlijk.

Een persoonlijke videoboodschap

Geen brieven schrijven? Vervolgens is het een ander goed idee om een ​​videoboodschap op te nemen en dit naar uw vrienden of familie te sturen. Zeker als je elkaar al een tijdje niet hebt gezien, is dit een goed gebaar. Zo ziet en hoort de ontvanger u immers ook weer in digitale vorm! Vrolijk ze op en wens ze veel succes, een geweldige manier om te feliciteren of te chatten. Het is natuurlijk het leukst om dit met meerdere mensen te doen. Hierdoor wordt het een extra grote verrassing voor diegene die je wil verrassen.

Stuur iets lekkers op

Het is belangrijk om goed contact te houden met elkaar, zo help je elkaar door een wat moeilijkere tijd. Wat hierbij helpt, is het opsturen van iets leuks naar de persoon die je mist of zelfs naar iedereen! Je kan hierbij denken aan een leuke gift box met bijvoorbeeld wijn of een borrelplankje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *